ITW Home artikelen live op de Belgische TV!

ITW Home artikelen live op de Belgische TV!

Afgelopen zomer hebben wij als ITW Home een mooi project mogen realiseren voor de grootste commerciële televisiezender van België: VTM. Het ging om een 5-tal afleveringen van het programma Regi Academy’.  In het programma ging DJ Regi op zoek naar een nieuwe stem voor zijn single met vervolgens als afsluiting een spectaculair eindoptreden in het Sportpaleis van Antwerpen. 

De locatie van de gewone optredens was een grote spantent op het dak van een oud fort in Oostende. De producer was voor de locatie op zoek naar een unieke zomerse sfeer. Hierbij speelt decoratie natuurlijk een ontzettend belangrijke rol. Samen met de producer heeft ITW Home een prachtige lijst aan items samengesteld. Het idee was om clusters van verschillende lampen op te hangen en te bevestigen op diverse plekken aan de spantent. Verder aangekleed met veel kussens, plaids en poefen om de echte ITW Home sfeer compleet te maken. Boven de jury moesten natuurlijk echte eye-catchers komen, daarom hebben wij gekozen voor de speelse Mykanos lampen. Door mee te denken en te adviseren kwamen we werkelijk tot een fantastisch eindresultaat. Daarnaast moest er snel geschakeld worden en moesten alle items binnen een week geleverd worden. Dit was een hele uitdaging maar in goede samenwerking met onze leverancier hebben dit weten te realiseren. Alle uitzendingen zijn inmiddels geweest, mocht u het gemist hebben bekijk hier alle afleveringen terug om nog eens het eindresultaat te beleven.  

Wij vonden het een eervolle uitdaging om aan het programma van VTM mee te kunnen werken en samen met de productie tot een fantastisch eindresultaat te komen. Het was precies zoals de productie het voor ogen had en dus was het een zeer geslaagde samenwerking. 

Heeft u ook in interesse in een samenwerking?

Het Team van ITW Home staat altijd open voor het inrichten en mee adviseren van projecten; denk aan het inrichten van restaurants, verkoopstyling, styling voor Magazines of zelfs het aankleden van een bruiloft locatie. Niets is ons te gek!

Neem gerust contact met ons op via info@itwhome.nl en wij denken graag mee met het realiseren van uw droomproject!

Team ITW Home 🤍