ITW HOME x IBIZA BOHO GIRL

ITW HOME x IBIZA BOHO GIRL

Wow zo leuk! @ibizabohogirl (ism @thebohemianhouseofcolor) heeft een super leuke blog over ons geschreven!  Je kunt het lezen via onderstaande link:

A Touch of Ibiza | Coastal Living Home Decor

Er wordt geschreven over onze “Coastal Living Style” en hoe je die kan toepassen in je eigen huis. Vaak kun je met kleine veranderingen al iets groots teweeg brengen. Denk aan een frisse nieuwe kleur op je wand, nieuwe kussens op je bank of zet wat nieuwe cosy sfeerlichtjes neer en je gaat opnieuw van je huis houden! Door te mixen & matchen met verschillende soorten natuurlijke materialen en door de basis in je huis neutraal van kleur te houden kun je eindeloos combineren met natuurlijke, het liefst handmade accessoires. Breng de Island vibes in je huis met o.a. hout, schelpen, raffia en jute. Het hele jaar door een zomers gevoel in je huis……..lijkt je dat niet heerlijk?!

De samenwerking met @ibizabohogirl is voor ons een lang gekoesterde wens. Ibizabohogirl, haar naam is Yvon, is al jaren actief als blogger en influencer op verschillende media platformen. Haar liefde voor reizen delen wij met haar. Reizen brengt je op nieuwe ideeën en verrijken je geest! Haar positieve instelling, liefde voor bohostyles en creatieve soul zijn voor ons belangrijke inspiratiebronnen. Ga lekker zitten en lees de blog op je gemak en laat je inspireren!

ENJOY!

ITW Home Team