Wij zijn een jong en gepassioneerd team gespecialiseerd in Coastal Boho Living woondecoratie, handgemaakte artikelen en veel natuurlijke materialen.
Geïnspireerd door onze vele reizen creëren wij met onze tijdloze collectie een oneindig zomergevoel de zgn. bohobeachvibes!
 
Wij selecteren onze producten op originaliteit, authenticiteit en onze voorkeur gaat uit naar handgemaakte producten. Handgemaakte producten hebben meer ziel en hebben een “sfeer” van passie om zich heen. Elk product is hierdoor uniek. De producten worden ambachtelijk met de hand gemaakt en ieder item heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Veel gebruikte natuurlijke materialen voor deze producten zijn hout, zeegras, schelpen of jute. Je maakt je huis uniek en bijzonder met deze woonaccessoires.
Bij veel van onze producten draag je bij aan eerlijke prijzen en wij streven ernaar zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden. Hierbij steunen wij de lokale ambachtsmannen en jij kunt je laten inspireren door de handgemaakte producten. Zo haal je het mooiste uit je woon- en leefomgeving.
 
Neem een kijkje in onze webshop en maak kennis met onze vele handgemaakte items. Waan je in de Ibizastijl, Bali sferen of de Marrakesh souks en raak geïnspireerd! Haal de unieke boho touch in je huis.  Daarnaast draag je bij aan Fair Trade handel en zorgen we samen voor eerlijke handel! ☺
Team ITW Home 
Give your home a unique boho touch